Intimissimi on Ice 2017: A legend of Beauty

Intimissimi on Ice 2017: A legend of Beauty

V italské Veroně se uskutečnilo představení Intimissimi On Ice 2017 - A Legend of Beauty. V rámci show předvedli své umění Jevgenij Pluščenko a Stéphane Lambiel. Jako speciální host vystoupil legendární tenorista Andrea Bocelli.

Tento nezapomenutelný zážitek si nenechali ujít exkluzivní hosté české i mezinárodní scény. Nemohla zde chybět Chiara Ferragni, která je jednou z nejvlivnějších osobností mezinárodních sociálních sítí. Oblíbená italská blogerka se v letošním roce stala kostýmní návrhářkou této ledové show. Mezi hosty jsme mohli spatřit i hollywoodskou hvězdu Katie Holmes či ruskou topmodelku Irinu Shayk. Své zastoupení zde měla také Česká republika - na jedinečné vystoupení se přijely podívat stylové ikony Monika Koblížková a Barbora Kotalíková.

Představení Intimissimi On Ice 2017 - A Legend of Beauty bylo nádhernou poctou ženám, talentu a kráse. Špičkový tvůrčí tým se opět postaral o pompézní podívanou ve velké stylu. Mimořádný kulturní zážitek podtrhla propracovaná scéna, atraktivní kostýmy i kouzelná hudba.

Více info na:

Webová stránka: www.intimissimi.com/intimissimionice

Facebook: https://www.facebook.com/intimissimionice

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2016

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.