LENKA FILIPOVÁ a hosté - koncert

LENKA FILIPOVÁ a hosté - koncert

Galerie

Rezervace je nutné vyzvednou do tří dnů od zarezervování!

V tomto koncertu, který je věnovaný celé řadě úprav věhlasných skladeb pro klasickou kytaru, zazní i úpravy lidových písní, šansonu, ukázky keltských skladeb i největší hity umělkyně. Na pódiu nebudou chybět Lenčini oblíbení hudební hosté, včetně virtuózního hráče na keltskou harfu Seana Barryho. Není pochyb, že poslech nových, prastarou kulturou nasáklých písní v její nezaměnitelné interpretaci bude výjimečným zážitkem jak v albové podobě, tak naživo.

Lenka Filipová je na české a slovenské kulturní scéně značkou hudební kvality, úspěchu, ale i neobyčejné lidské skromnosti. Koncerty plné emocí, virtuozních muzikantských výkonů, komunikace s publikem, celá řada hitů a nekonečná energie posouvá Lenku Filipovovu stále výš mezi elitu českých a slovenských umělců. Právem patří mezi nejžádanější inrterprety současnosti.

Studovala na pražské konzervatoři a poté na Mezinárodní hudební akademii v Paříži obor klasická kytara. Dosud vydala více než 20 alb různých stylových žánrů. Většina z nich byla oceněna jako zlatá nebo platinová. Působí také jako autorka hudby a řada jejích skladeb se stala velkými a trvalými hity.

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.