FESTIVAL MINIPIVOVARŮ - PŘESUNUTO DO SOKOLOVNY

FESTIVAL MINIPIVOVARŮ - PŘESUNUTO DO SOKOLOVNY

PŘESUNUTO DO SOKOLOVNY

FESTIVAL MINIPIVOVARŮ se pro dlouhodobou nepřízeň počasí přesouvá do Sokolovny (Tyršova ul. 424), děkujeme za pochopení a těšíme se na vás společně s pivovary a kapelami!

Děkujeme za pochopení!

Ani letos vás v rámci Vltavotýnského kulturního léta neochudíme o Festival minipivovarů. Potvrzeny jsou: Vltavotýnský pivovar, Pivovar Transformátor, Pivovar Hulvát, Pivovar Přeštice, Pivovar Keras Bechyně a další....

Těšíme se na vás v sobotu 20. srpna a krom lahodného moku jsou připraveny festivalové hudební skupiny 17:00 Marathon z Dolního Bukovska, 18:30 Monotonic Stereotype, 20:00 VODOVOD a 21:30 Vo106.

Dobrovolné vstupné.

ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA!

v sobotu 20. srpna 2022 se také uskuteční jízdy zvláštního vlaku z Vodňan (Protivína) do Týna nad Vltavou. Stane se tak k příležitosti festivalu minipivovarů, který pořádá MCKV v Týně nad Vltavou.

Souprava bude na základě drobných změn složena z historického „motoráku“ řady M 131.1 zvaným „Hurvínek“, který pochází z 50. let 20. století. Pro dostatečnou kapacitu bude souprava posílena o přívěsný vůz podobné stavby s totožným obdobím výroby.

V průběhu dne je naplánováno celkem 10 spojů, které obslouží Protivín, Vodňany a samozřejmě také Týn nad Vltavou. Pro cestující budou zajištěny přípoje v Číčenicích na přípojné vlaky, tak aby se s námi mohli svézt také cestující ze vzdálenějšího okolí.

Předprodej jízdenek bude realizován na webu jizdenky.vltavotynskalokalka.cz , kde cestující zakoupí také místenky do motorového vozu.

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.