DESET KLOBOUKŮ JANA PŘEUČILA - zábavná talk show

DESET KLOBOUKŮ JANA PŘEUČILA - zábavná talk show

Galerie

Rezervace vstupenek platí maximálně 48 h. od zarezervování. Úprava sálu: Stolová úprava. Předprodej 200 Kč / v den konání akce 250 Kč.

Účinkují: Jan Přeučil a Eva Hrušková.

Pořadem provází René Kekely.

Nová zábavná talk show předního česko-slovenského herce, dabéra, rétora a celoživotního gentlemana, v rámci jeho blížícího se významného životního jubilea… Zajímavé vyprávění z profese i soukromí slavného nositele klobouků, kterému kolegové říkají „Johny Spray“, jenž sice v životě hrál hodně záporáků, ale ve skutečnosti je úplně jiný. Který rozhodně rozumí legraci a nikdy žádnou nezkazí… Dozvíte se nejenom, kolik má doma klobouků, ale také zajímavé informace i z jeho partnerského života s první československou Popelkou Evou Hruškovou, či věci, které jste ani netušili, že je tento herec, dabér, rétor a kantor vůbec prožil.

V závěru představení shlédnete unikátní ukázku z připravovaného filmového dokumentu o J. Přeučilovi a jeden z diváků v sále také vyhraje velkoformátovou životopisnou knihu, jež právě k blížícímu se hercovu významnému jubileu nyní vychází…

Mimořádnou knihu plnou vzpomínek, nikdy nezveřejněných informací či fotografií si následně budou moci diváci i zakoupit a nechat podepsat.

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.