KOUZELNÍCI

KOUZELNÍCI

Galerie

Kouzelný koktejl 2022

Vážení přátelé,

srdečně vás zveme na, v Týně nad Vltavou již tradiční, mezinárodní magický festival Kouzelný koktejl - memoriál Toniho Maška.

Festival má tradici od roku 1966, kdy jej založil vltavotýnský rodák a kouzelník tělem i duší, pan Toni Mašek a v letošním roce (16.-17.9.) se koná jeho 25. ročník.

Těšit se můžete na kouzelníky z celé ČR, kteří budou kouzlit a čarovat v pátek odpoledne na náměstí, v kulturním domě Sokolovna pak v pátek večer, v sobotu dopoledne a ti nejlepší na závěrečném sobotním gala večeru. Jmenujme za všechny mistra republiky v moderní magii ADAMA KOTINSKÉHO nebo jediného českého kouzelníka, který vystupuje ve slavném hollywoodském Magic Castlu ONDRU PŠENIČKU. Zároveň se můžete těšit na zahraniční hosty, např. FRITZE ALKEMADEA ze známé Amsterdam magic show, kouzelníka z Číny ZIPPO, vynikajícího žongléra MILANA OSMERU a svým hlasem vás okouzlí fantastický zpěvák, fantom opery, RADIM SCHWAB. Samozřejmě nesmí chybět krásné vltavotýnské orientální tanečnice a gala večer zahájí kouzelné vltavotýnské mažoretky.

Ceny běžných představení 100 Kč / děti do 12ti let 80 Kč

GALA PROGRAM - jednotná cena 230 Kč

Rezervované vstupenky si vyzvedněte do 48 hodin od zarezervování! Nevyzvednuté rezervace propadají do volného prodeje.

Pořadatelem akce je Renata Táborská ve spolupráci s Městským centrem kultury a vzdělávání Týn nad Vltavou.

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.