Mia a já ve filmu

Mia a já ve filmu

Výprava ze skutečného světa dovnitř kouzelné knihy a do jejího animovaného světa plného magie, elfů a jednorožců. Statečná dívka Mia a další hrdinové bájné země Centopie se vůbec poprvé představí v celovečerním filmu. Přinesou nejen úplně nový příběh a dobrodružství, ale i nové záhady, nové hrdiny a také úchvatného bouřkového jednorožce, který umí mluvit. „Mia a já ve filmu“ vznikl podle seriálového fenoménu „Mia a já“, jenž se během deseti let od svého vzniku zapsal se do srdcí milionů dívek po celém světě. Film si ale užijí i holky, které Miu doposud nepoznaly.

Mia jede na léto k dědečkovi, kde chce zapomenout na ztrátu rodičů. Svou kouzelnou knihu si samozřejmě vzala s sebou. Její magický náramek a zároveň portál do knihy se jednoho dne rozzáří a Mia je povolána do magického světa fantazie, elfů a jednorožců, do Centopie.

Miu, její dávné i nové přátele a celý kouzelný barevný svět Centopie čeká dobrodružství, jako

nikdy před tím. Na jednom vzdáleném ostrově se totiž objevil zlovolný Toxor, zloduch v podobě ropuchy, který znamená nebezpečí pro vše dobré. Veselé okřídlené elfy proměňuje v armádu šedivých bezduchých otroků a s jejich pomocí chce celou Centopii ovládnout a vše hezké navždy zničit. Mia musí najít tři kouzelné kameny a také jedinečného bouřkového jednorožce, aby měla šanci Toxora zastavit a ve velké bitvě o osud Centopie porazit.

Na své odvážné misi odhalí také legendu dávného hrdiny Centopie a jedno obrovské rodinné

tajemství.

Délka akce: 85 minut
Rok výroby: 2023
Datum lokální premiéry: 27. duben 2023

Informace o akci a jejím konání

Režie

  • Adam Gunn, Matthias Temmermans

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.