BLEŠÍ TRH - Řeka žije uměním

BLEŠÍ TRH - Řeka žije uměním

Galerie

Prodejte nebo nakupte krásné zbytečnosti...

Zveme vás na poslední akci v rámci Kulturního léta u řeky. Tentokrát se můžete těšit na BLEŠÍ TRH na nábřeží u starého mostu v Týně nad Vltavou.

Bleší trh žije ze zapomenutých a plných sklepů a půd, které jsme se rozhodli konečně uklidit. Bleší trh má rád komory babiček, dětské pokojíčky odrostlých dětí nebo úložné prostory pod postelí rodičů. Všechny ty věci opředené vzpomínkami mohou znovu probudit fantazii, rozdat radost nebo jen čistě fungovat. Najdete tu vše, co chcete levně koupit nebo dobře prodat! ;-)

Prodejte nebo nakupte krásné zbytečnosti a pobavte se u doprovodného programu (půjčovna deskových a sportovních her, výtvarný koutek pro děti) za hudebního podkresu kapely Fylozofy jam (http://bandzone.cz/fylozofyjam) a gramofonových desek. Večer na afterparty se stylově rozloučíme s (kulturním) létem.

Přijďte si užít poslední akci léta a rozloučit se s ním, jak se sluší a patří.

CHCI PRODÁVAT! >>> Máte doma věci, o kterých víte, že už je neupotřebíte, ale je vám líto je jen tak vyhodit? Pak je přineste v sobotu k řece a nabídněte je novým potenciálním majitelům ;-). Prodejní místa nabízíme za dobrovolný příspěvek! Není nutné se hlásit předem, pokud ale chcete mít to nejlepší místo, rezervujte si ho zde, nebo na e-mailu info@inregio.cz. Jinak platí pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív mele ;-).

CHCI NAKUPOVAT! >>> Není nic jednoduššího, než přijít v sobotu k řece a ulovit si nějaký ten zajímavý kousek. Vezměte své přátele a užijte si pohodové odpoledne v parku u řeky.

Těšíme se na Vás! ❤

Kulturní léto u řeky pořádá IN REGIO, o. p. s. a MCKV, p. o. ve spolupráci s Art Centrum Záhoří, z. s.

Akce byly podpořeny z Oranžového roku Skupinou ČEZ. I všem ostatní partnerům a podporovatelům srdečně děkujeme!

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.